NYHET!

GOD ONSDAG!

Idag fikk jeg endelig hjem de nye spisestuestolene mine og herlighet så fornøyd jeg ble. De stolene er så utrolige gode, verdens beste stoler i mine øyner! Nå har jeg klart å få det akkurart slik som jeg ønsker det på stuen, når det kommer til de nye møblene mine. Ny sofa, ny spisestue sofa og nye stoler – jaggu med det er godt å bytte ut det gamle – med det nye!
 
Jeg bare ELSKER disse stolene, er de ikke fine? Her kommer det en liten smakebit for kvelden!
 
IMG_7329 IMG_7338 IMG_7341 IMG_7344 IMG_7346Detter er mine nye yndlingstoler! Har du sett noe så fint før? Disse har jo blitt så populære, og de finnes også i flere farger.. men for meg så har BEIGE kommet inn i hjemmet for å bli en god stund!
 
Håper dere har hatt en fin Onsdag, mannen i huset er på tur hjem fra jobb nå – så skal nyte litt tid sammen når han kommer hjem før vi tar kvelden!
 
VI SKRIVES!
Advertisements

4 thoughts on “NYHET!

  1. Nydelige stoler 🙂

    Kan jeg spørre hvor du har kjøpt dem og hvor har du kjøpt sofaen? Leter etter lik, skjønner du 😉

    Ha en fin kveld videre 🙂

Leave a Reply