YES NÅ BLIR DET NYTT GULV!

YES nå blir det nytt gulv på gjesterommet. Nå er det ikke lange veien igjen før vi har fått på plass det nye gulvet, det er altså så deilig å begynne å se ende på det. Jeg blir bare mer og mer bortevekke i min egen verden der jeg ser for meg hvordan jeg skal innrede gjesterommet, og har alt planene klar i hodet på hvordan det skal bli. Det er noe jeg gleder meg stort til, når alt har blitt ferdig, nye lister skal på plass, og ny tapet.

Jeg viser dere noen bilder mens vi holder på,her får dere se hvordan gulvet var før.

FullSizeRender (21) FullSizeRender (22)

Og sånn er det underveis 🙂

IMG_1642 IMG_1643 IMG_1639 IMG_1644

Nå begynner rommet endelig å bli ferdig, selv om vi ikke har fått lagt mere enn halve gulvet så langt så er jeg mer enn fornøyd. Jeg har en utrolig flink samboer, det er det INGEN tvil om. Jeg er utrolig heldig, han er virkelig nøye, presis og flink på alle mulige måter og jeg har fått streng beskjed om at jeg ikke får lov til å røre noen ting, her skal han gjøre alt selv, så da må jeg bare stå ved siden av og heie på han.. haha! Men dere ser jo litt av hvordan resultatet blir, og jeg gleder meg enda mere til og få på plass den nye tapeten som skal opp på ene veggen, og vi skal også ha gulvlister som er det samme som gulvet, mere fornøyd kan jeg altså ikke bli 🙂

Jeg blir bare mer og mer stolt jeg, altså!

Mere bilder kommer senere når alt begynner å nærme seg ferdig, vi skrives!

Advertisements

5 thoughts on “YES NÅ BLIR DET NYTT GULV!

Leave a Reply