ET NYTT PROSJEKT

Når du har et hus står gjerne prosjektene i kø – hos oss så gjør det, det ennå. Vi har kommet langt, men har utrolig mye som skal på plass før vi kan si oss helt ferdig. Et hus er et evig lite prosjekt i seg selv, vi får ikke gjort alt som skal gjøres på en gang – så når en ting er ferdig, står en ny ting å venter. Nå nærmer vi oss å bli ferdig med et lite prosjekt vi har ventet på i mange mndér, nemlig trappen vår. Den trappen vi har nå har stått her siden huset ble bygd og passer ikke helt inn sånn som den er nå. Vi har snakket lenge om at vi skulle male den hvit, men vi kom til slutt i en enighet der vi like greit kunne bare skifte ut gelender til noe moderne og heller få malt trappetrinene hvite, eller få lagt det samme som gulvet vi har oppe på stuen.

Om noen uker venter vi nemlig vår nye trapp og jeg gleder meg til både 1 og 2 etasjen skal få den helheten vi har planlagt fra starten av. Vi skal også få byttet gulv i gangen og male, jeg gleder meg sånn til ferdig resultatet med alt.

Trappen vi har valgt er noe av det samme som denne:

1900694-9-1425586035375

Jeg VET at den vil bli et møbel i seg selv. herremin som jeg gleder meg.

Det er ingenting vi ville gjort annerledes om vi skulle gjort ting på nytt. Alt er gjennomført, alt er praktisk, og alt er akkurart slik vi vil ha det.

Har du er rom som du er stolt av?

Advertisements

3 thoughts on “ET NYTT PROSJEKT

  1. Du har et veldig fint hus, og er utrolig flink med interiør. Har du andre store proskjekter som du har planlagt og gjøre med huset?

    Jeg er mest stolt av soverommet vårt:-)

Leave a Reply