EN TØFF HVERDAG

Da var dagen kommet til at Thomas måtte reise hjem for å ta seg av Ane, så nå er det bare jeg og Amalie som er igjen på sykehuset. Jeg har mange følelser og har grudd meg masse til at Thomas skulle reise, men på en annen måte er det godt også sånn at han får litt alene tid samme med Ane! Idag har jeg liksom prøvd å tenk minst mulig på hjemreisen til Thomas, noen minutter før han reiste så knakk jeg sammen og tårene kom.. Jeg prøvde så godt å la være men klarte det ikke, det var mye tristere enn jeg så for meg! Men uansett så er Amalie i trygge hender, og her blir vi passet så godt på.. Men det er uansett litt uvant å være her alene uten kjæresten sin. Vi er veldig spente på morgendagen og håper at ting går som det skal, jeg er mest spent på hvordan denne natten blir! Får bare krysse fingrene og håpe på det beste. Amalie har hatt noen få anfall så her blir vi på rommet resten av dagen og slapper av, kjenner at både jeg og hun trenger det nå! 

image

Håpe alle sammen har hatt en fin dag så langt, så skrives vi 😊

Advertisements

One thought on “EN TØFF HVERDAG

Leave a Reply