EN LITT ANNERLEDES STIL

Jeg har brukt den siste tiden godt til å tenke og på fredagen valgte jeg å pakke bagen der vi dro hjem til gamle bygda for å besøke mamma. Tenk for 1 år siden bodde jeg og Amalie her i leiligheten vår, som jeg nå leier ut. Er litt rart å være tilbake, men litt godt også. Jeg trengte å komme meg litt bort, det å få hodet ut av døren kan noen ganger være litt deilig.

Vel, uansett… Bilder fra hjemmet til mamma kommer, og her får dere en liten smakebit av en litt annerledes stil enn det jeg har. De har en litt annen stil en meg, men jeg føler det alltid hjemmekoselig og deilig å komme hjem til ho mor.. Kanskje noe med den hjemmekjære lukten i huset som minner meg om da jeg selv bodde hjemme…

DEN FORSVINNER VEL ALDRI?

 IMG_8642 IMG_8644 IMG_8646 IMG_8638 IMG_8625 IMG_8627 IMG_8640 IMG_8648 (1) IMG_8650 (1) IMG_8654 IMG_8652 IMG_8656IMG_8676IMG_8680IMG_8682Nyt dagen, idag reiser vi hjem igjen til den vanlige hverdagen! 🙂

Advertisements

5 thoughts on “EN LITT ANNERLEDES STIL

 1. Så flotte bilder av et utrolig hyggelig pent hjem! Der var det ryddig og mange fine møbler og gjenstander synes jeg. Jeg digger svart! Deilig å dra bort litt og kjekt å komme hjem til seg selv etter en dag eller to borte. Likte at du viste fram så mange fine bilder.

 2. Hei 🙂
  Da fikk jeg endelig tid å titte gjennom bloggen din 🙂
  Nesten så jeg ber deg å kome hit og og få orden i rotet 🙂

  Nye tanker ideer og innspill.
  Flott blogg..flotte bilder..herlige og flotte barn ❤

 3. Du å du så fint de hadde det. Skikkelig stilfullt. Det er nok en som hvet hvordan hun vil ha det der også. 😏 Ikke rart du er interessert i interiør. Dette var moro å se.😊🌹

Leave a Reply