Å SKAPE NYE MINNER

Herremin så godt det er å komme hjem til det vakre hjemmet vårt, jeg hadde nesten glemt hvor rent og pent det var her hjemme før jeg dro! Er det flere enn meg som er slik? Lukten av huset mitt, tingene mine, det luktet lavendel- det beste i verden!

IMG_1891 IMG_1894

 Vel, nå kan jeg tenke meg MANGE har savnet interiør bilder, tips osv når jeg har vært borte(?) .. Det blir liksom ikke helt det samme å blogge når man er borte på besøk. På fredagen dro vi hjem til mamma og var hjemme hos henne hele helgen, jeg bestemte meg i siste liten etter at jeg fikk vasket huset, fikk vasket sengeklærne og tatt på nye. At nå trengte jeg meg å komme meg bort en liten tur..  der var jeg liksom litt på “ferie.”

Jeg skal likevel si dere det at i går var vi klar for å komme hjem, hjem til huset vårt, tingene våre. Litt rart det der, man gleder seg SÅ masse til å dra, men når man skal hjem igjen er det ikke noe man vil mer i hele verden! Litt rart var det, men godt også å komme hjem og starte en ny uke.

IMG_1884 (1) IMG_1902

Borte bra, men hjemme best.. det er det virkelig! Jeg fikk tatt med meg Ane en liten tur ut, på lekeplassen i området der jeg og Amalie bodde for snart 2 år siden. Var blandene følelser og være tilbake der, men denne gangen sammen med Anemor. Jeg tenkte tilbake på tiden da Amalie var så liten som henne, da var det bare jeg og Amalie. Det å skape nye minner her sammen med Ane, var litt spesielt.. Siden dette var hjemplassen vår for noen år tilbake.. 

IMG_1894 IMG_1895

 Er det noe dere vil se mer av eller vite legg igjen en kommentar så skal jeg få plottet inn et innlegg på det også!!! 

Ha en nydelig dag videre mine flotte lesere 🙂

Advertisements

Leave a Reply