FREMME I GOD BEHOLD

Er det en ting jeg elsker, så er det å sjekke inn på hotell, der alt bare er luksus, hvor herlig er ikke det for ei helg? Vi reiste på fredagen og kom oss frem i god behold og det var godt å være fri fra alt hjemme og på timeplanen var det bare avslapping, kos og god mat! En skikkelig avslappende helg var dette og det var deilig å komme seg bort for noen dager, spesielt når vi har sjekket inn på et fantastisk hotell midt i byen. Åhhh, dette er helt klart favoritt byen min – og jeg elsker å tilbringe tiden her.

IMG_3012 IMG_3015

Vi er lykkelig og har det fint sammen, tok også turen innom bikbok og kjøpte meg denne hullete buksen (er jo det som er på mote nå igjen) passet meg perfekt. 

Absolutt alt ved hotellet er delikat, maten er utsøkt og det at hotellet ligger midt i byen med utrolig bra uteliv gjør det ikke mindre interessant. Jeg kan absolutt anbefale denne byen til dere som ønsker å dra på tur og samtidig bo delikat og flott! Vi sjekket inn i Trondheim, noe som gjorde godt for oss.

Nyt kvelden da dere, så skrives vi.

Advertisements

4 thoughts on “FREMME I GOD BEHOLD

  1. Godt å se dere hadde en fin tur 😊 Elsker selv Tromdheim å er der noen ganger i året bare for kos 😊

  2. Så fine! Dere kler hverandre virkelig! Kunne ikke du skrevet et innlegg om hvordan dere traff hverandre? 🙂

Leave a Reply