EN LITEN SMAKEBIT

Nå begynner ting endelig å komme på plass, slik som jeg ønsker det! Jeg har de siste dagene fått ordnet og styret på barnerommet, er det en ting jeg liker så er det og få ting på plass. Dette er et rom som ellers er kaos om dagene, lekene ligger ellers overalt og flyter, for her trives ungene og leker å koser seg. Rommet blir fort overfylt, så når man først har muligheten så er det og få det på stell til kvelden igjen.

FullSizeRender (26) FullSizeRender (6)

En ting som er praktiskt er det denne kommoden, i disse oppbevaringskassene så er det orden og system på hvor ting skal være, jeg liker å få det beste ut av plassen og tenker derfor enkle løsninger..  Du får kjøpt de rosa oppbevaringskassene i merket kidsconcept fra mimmis HER. Før pris 499,- Nå 399,- Gjør et kupp nå.

 Jeg syns det ble veldig fint og det viktigste er at barna skal trives på rommet. Ane sover fremdeles inne med oss, og når hun blir større så skal Amalie få det rommet som er i kjelleren og Ane får ta over rommet til Amalie.

FullSizeRender (25) IMG_3134

Dette rommet i huset er en stor favoritt, jeg har valgt å blande inn litt rotting og syns det passer veldig inn med resten av de rosa detaljene. Jeg elsker rosa på barnerom, ingenting som er finere enn det.. rett og slett nydelig sammen med rotting. Er like vakker uansett hvordan man innreder. Det blir jo litt ekstra stas når man ser hvor fint det blir, og jeg skal dele flere bilder av rommet til dere senere.

rosa

Jeg måtte bare innom og vise dere en liten smakebit på hvordan det har blitt, Ha en fin kveld videre 🙂

Advertisements

2 thoughts on “EN LITEN SMAKEBIT

  1. Kjempefint barnerom, Ine 🐘 Her tenker jeg Amalie koser seg glugg ihjel! Ikke like lett å holde barnerom ryddige, men ett barnerom er ett barnerom. Der får de lov til å gjøre som de vil 🙂 Ha en fin kveld!

Leave a Reply