INNLEGGELSE PÅ SYKEHUSET

Igår gikk turen tilbake til St.Olav i trondheim igjen på sykehuset. Vi har hatt flere opphold her, og det er jo noen mnd siden sist vi var her da det var ekstremt mange anfall som Amalie hadde. Denne gangen var det 24 timers eeg registrering vi var her for, og en MR undersøkelse.

Her ser dere Amalie under «track it» – bærbar EEG registrering. Fikk det på i går morges, og dette hadde hun på frem til idag tidlig. Mange elektroder festet til hodet, hun var så flink som satt i stolen når hun damen koblet de på. Alle ledninger samlet i den blå ryggsekken. De er festet til et eeg apparat som oppbevares i en liten ryggsekk. Den har vi med oss overalt. Vi fikk til og med rom på sykehus hotellet – noe som jeg var veldig takknemlig for, for kroppen min ble helt tømt for energi inne på sykehuset når vi var innom der.


IMG_3932

FullSizeRender (34)

Lille Anemor og pappaen var også med, og med dager uten rutiner ble ALT bare kaos, ungene var trøtte og uslitte av en lang dag og det samme var vi foreldrene også.

Det er jo noen ganger sånn at det er vanskelig å planlegge med små barn, og det er jo litt ekstra med Amalie i tillegg, og det å finne roen når man ikke er i de vanlige rutinene blir slitsomme. Sist vi var på hotell sykehuset var når lille Anemor kom til verden, litt rart å tenke tilbake på. Noe helt annet å være her nål

IMG_3938 IMG_3946

Vi har gjort det samme før da vi brukte å være på SSE i Sandvika i bærum, der var vi for 2 år siden og den gangen måtte vi trykke på en bryter ved noe «mistenksomt» og noterer evt. anfall.

Der måtte vi oppholde oss på telemetrien, som er et eget bygg med video-overvåkning også på rommet. Man blir ganske låst fast ved å være på dette rommet i 24 timer…så takk og lov for «track it» ryggsekken og at vi får være litt mere sosiale av oss.

IMG_3942 IMG_3943

Nå har vi kommet oss hjem og er klare for ny hverdag hjemme med de rutinene som vi er vant med og blide og glade unger. Resultatet fra eeg kommer noen uker senere. 🙂

Advertisements

One thought on “INNLEGGELSE PÅ SYKEHUSET

Leave a Reply