MARITIM LYKKE

Ja, da var vi kommet til juni måned og nå begynner vi å se til sommeren, kanskje hos dere også? Jeg krysser fingrene for at vi får noen gode og varme dager, eller uker fremover nå. Det er deilig med varme tempraturer ute, luften er varm og herlig.  Jeg har et lite håp om at varmegradene holder seg sånn – for da trives jeg best ute. Jeg har faktisk bestilt sommer og varmere vær til langt ut i september. Med ønske om sommer kommer også tankene på duse pasteller i hjemmet. Lette klær/sko og ønske om en maritim sommer. Flere enn meg som liker marineblått i striper, ruter og stjerner på uteplassen?

DSC_0814 DSC_0815 DSC_0816Er man ikke helt på den marineblå linjen kan beige også være sommerfint. For min del må disse to fargene gjerne matche hverandre.

DSC_0818 DSC_0819Er dere som som meg som bare vil drømme dere bort til sommer, sol og stranden? Solen har allerede snudd for mange uker siden og vi har den hele året og kan allerede nyte litt lengre soldager om kveldene. Ellers er det mange nydelige sommer kvelder som venter, hvor en kan kose seg med laptopen på fanget, å planlegge sommerens innredning.

Advertisements

5 thoughts on “MARITIM LYKKE

  1. Fint og lese bloggen din, men ærlig talt. Jeg har sett nå så mye av den stua at jeg går lei. Skriv heller om andre ting som opptar deg. Må da være mer enn puter og farger. Ikke ta det altfor kritisk, bare et tips 😊

Leave a Reply