JEG HAR FLYTTET UT

Men ikke den lange veien, bare ut på verandaen! For det er alltid kjekt å stå opp til blå himmel, sommer og sol. Og siden vi er så heldige og har uteplass med tak over, så kan vi uansett storkose oss her ute selv om regnet hagler ned. Så lenge man har sol og fint vær, så kan vi jo ikke klage på dette flotte sommer været!

collage uteplass

Favoritt blomsteren min er hortensia, se så flotte de er! Disse måtte jeg bare kjøpe meg med på tur hjem, og jeg skal også handle inn flere! Store og nydelige. 

collage 1

Vi har jo alltid mange sommerminner fra da vi var små, de flotte minnene som sol, bading, is og gå i sommerklær fra morgen til kveld. Og da tenker man tilbake og husker at dette er sommeren slik som jeg husker den som liten.

DSC_0863 collage 3

Og fra i morgen av er det jo sommereferie, og da skal det bli deilig å bare nyte tiden, ukene og mnd sammen med barna hjemme, med null stress og legge planene slik som vi ønsker det. Men de vanlige rutinene klarer man ikke helt å slippe enda, haha! Men ellers så er det bare deilig og kjenne på roen og slappe av ute på koseplassen vår.

DSC_0866

Jeg ønsker dere en flott dag videre og håper dere nyter dagene fremover og får noen flotte sommerdager! 

Vi skrives.

Advertisements

5 thoughts on “JEG HAR FLYTTET UT

  1. Skjønner ikke at du legger det bloggen din jeg. Et innlegg er for lite, da du skriver bra da. Hva var det du mente med at det skulle snart skje noe spennende..

  2. Så fine møbler. Morsomt å følge deg når du har flere innlegg. Hvorfor ikke skrive mer om familien, eller er det en grunn til at du ikke vil at dem skal bli en del av dine blogginnlegg ? Fint å få svar når man gir tilbakemelding 😊

Leave a Reply