MIN NYE FAVORITT…

Som jeg var så heldig og fikk på plass i går – den fineste sengegavelen fra Mille moi – som heter for Hemsedal. Min nye favoritt. Er det noe jeg elsker, så er det alle de flotte tekstilene og møblene som mille moi levererer. Jeg ble helt svak for hemsedal nye gavel, ingen tvil om at denne måtte kjøpes inn.

IMG_4194 IMG_4193

Er du på utikk etter en ny sengegavel til soverommet eller ønsker en ny forandring, da kan jeg anbefale denne! 

Min nye flotte sengegavl Hemsedal i lin. Passer perfekt til 180 cm sengbredde.

IMG_4192

Det ble veldig stilig på soverommet nå, gleder meg til og vise dere bilder om ikke lenge! Nå gjennstår det bare og handle inn 2 nye nattbord som skal passe perfekt inn med resten. Har bare ikke helt bestemt meg for hva det skal være enda!

Nyt kvelden, så skrives vi 🙂 

Advertisements

One thought on “MIN NYE FAVORITT…

Leave a Reply