EN TUR INNOM…

For å ønske dere en god kveld. Da var nok en dag snart over, det blir jo ikke mer fantastisk enn å avslutte kvelden med solen skinnende inn igjennom stuen, på en ellers klar og blå himmel om kvelden. Nå skal jeg nyte noen timer for meg selv og bare slappe av. Jeg elsker at det skjer så mye nå for tiden, det meste er klart i hodet mitt –  når tiden er inne for det – da gleder jeg meg til å dele.

DSC_0921 DSC_0922 DSC_0923

God fredagskveld og helg mine lesere – Vi skrives!

Advertisements

11 thoughts on “EN TUR INNOM…

  1. Ble så fint med den nye tv-benken <3 Liker også veldig godt at du har det så luftig og romslig rundt møblene dine. Store møbler krever god plass, og det har du 🙂 God helg

    1. Tusen takk, ja det ble veldig fint – kan si meg fornøyd med det kjøpet! 🙂 Liker at det skal være god plass til store møbler, blir det for liten plass, nei da blir det ikke noe fint! God helg til deg også <3

      1. Har du kjøpt det på nett? Prøvd å finne det, uten hell. Kan jeg spørre hvor du kjøpte ditt? Tusen takk for raskt svar 🙂

Leave a Reply