KLAR FOR EN NY DAG!

GOD MORGEN ALLE SAMMEN! 

Håper at helgen deres har startet bra, de fleste er vel ferdige med ferien nå? Solen skinner og det ser ut som det blir en like flott dag som det var i går, og denne dagen skal bare nytes sammen med familien. Vi får bare nyte de de gode dagene som er, for snart så snur det vel, og det er helt greit for min del – jeg skal ikke klage, men når det er opp til 35 grader, da syns jeg det blir en smule varmt – man kjenner at man kan bli litt sliten av varmen da altså, haha!

Husk å titte innom nettbutikken til paradiset interiør, er mange godbiter igjen av favoritten riviera maison. Blant annet denne flotte brødboksen og glassbrikkene! 

IMG_4885IMG_4886IMG_4887
Nyt fredagen og ha en fin sommerdag, vi skrives.

Advertisements

5 thoughts on “KLAR FOR EN NY DAG!

  1. Vwt y kor mann får tak i lin trekk i 80 80;styleby har jo ikke noen der i de fargene. Kor er teppe på sengen til prinsessa di i fra? Det hvite i sengen hennes.og den flotte kista under skrivepulten?

Leave a Reply