Å SKAPE EN HELHET

Nå går det fremover her hjemme, sakte men sikkert. Det og starte opp med oppussing av hele huset er både morsomt og lærerikt, det neste på prosjektet nå som står på listen er og ta badet nede som skal gjøres om til vaskerom, og vaskerommet skal gjøres om til bad. Gjett om jeg gleder meg til og starte på de prosjektene, og det blir altså i løpet av rundt slutten av neste mnd sånn ca og utover! *wuhuu*

I går fikk vi montert opp siste stanga til trappa, det er altså så deilig og begynne å se en ende på det, resten av listene rundt baren har også kommet på plass, E N D E L I G, haha – det tok sin tid vettu! Så nå vil jeg vise dere hvor fint det ble nå som vi har blitt helt ferdige  – med å få siste stanga på plass til resten av rekkverket.

 IMG_4913 IMG_4915 IMG_4908Nå skal jeg ordne litt mere her hjemme, for om noen timer reiser vi bort i noen dager! 🙂

Vi skrives.

Advertisements

2 thoughts on “Å SKAPE EN HELHET

Leave a Reply