BORTE BRA, HJEMME BEST

Vi har vært på familie “ferie” hjemme hos mamma – siden Thomas skulle på jobb i tilegg så tok vi like så greit en liten “mini ferie” hos mamma. Nå er det godt å være tilbake hjemme, borte bra, men hjemme best.

Det gjorde godt å få ta livet med ro og det er alltid en stor glede og være hos mamma en tur. Siden vi hjemme igjen, og jeg er så hjemmekjær så er det å bare nyte hverdagen med masse av husarbeid og gjøre – og jeg LIKER det.

IMG_4943 (1) IMG_4944 IMG_4945 IMG_4947Vi skrives mer senere 🙂

Advertisements

One thought on “BORTE BRA, HJEMME BEST

  1. Så flott hos deg. Flinka. Det teppet som henger på stolen in kor er det i fra?evt navn? Og den champagne kjøleren din på bordet ditt? Er det grå du har på gardinene dine fra millemoi? Lekkert hos deg. Virkelig. Klem fra meg.

Leave a Reply