JEG ELSKER DET

Da var vi ferdig med soverommet for denne gangen også, og jeg kan ikke annet enn å si at jeg elsker det. Det som alltid er gøy når man skal pusse opp et rom, er jo selvfølgelig planleggingen som ligger foran. Denne gangen har jeg valgt ut rolige farger som passer inn i interiører, som beskriver det rolig og avslappet. 

Jeg valgte ut den fineste senge gavlen og sengeteppet som sto øverst på ønskelisten, og med nye nattbord og nattbordslamper gjør det hele rommet maskulint og romantisk.

 Med råtøffe skuffehåndtak i metall fra Riviera Maison som setter prikken over i`en, finner du HER hos paradiset interiør.

DSC_0995 DSC_0997 DSC_0998

Disse flotte lampene fra Nomi er en stor favoritt, og de får du kjøpt hos paradiset interiør som du finner HER.

DSC_1002 DSC_1003 DSC_1005

Listen på alt jeg har er følgende: 

Sengegavl – Millemoi

Lamper – Nomi

Nattbord – Bohus

Sengeteppe – Millemoi

Skuffehåndtak – Rivera maison

Puter – Millemoi

Tapet – Riviera maison – Driftwood

Maling – Dempet sort

Advertisements

13 thoughts on “JEG ELSKER DET

  1. Såå utrolig fint det ble ! Misunnelig ! Jeg har bare et spørsmål, det gulvet dere har på sovetrommet du skaal ikke gjøre noe med det eller?
    Uansett veldig koselig soverom:)

    1. Hei og tusen takk for det! Joda, vi har planer om å bytte ut gulvet med det som vi har i resten av huset, men det kommer en annen dag for det! Må gjøre ferdig de andre prosjektene som vi har først 😉

  2. Fy søren. Fineste rommet eg har sett på lenge . Det lille tteooet på gulvet.kor e det i fra? Og hvilken farge er sengeteppe og putene fra millemoi.

  3. Så fint du har det!! Hvor er den hvite stolen du har på barnerommet fra? Også prøvde jeg å finne de lysestakene fra Nomi på paradiset interiør, men fant de ikke. Veldig glad om du vil svare meg, de er så fine😊

Leave a Reply