SØNDAGKOSEN…

Med hjemmelagde boller til kvelds er det beste som fins, eller hva? Ååååh, det var det mannen i huset hadde bestilt på listen til han kom hjem fra jobb i kveld, så da måtte jeg nesten lage det til oss. Bollene forsvant like fort som de kom, og da sier det bare litt om hvor gode de var, gjett om det var noen som ble fornøyd med dagens kveldsmat, det er lov og kose seg litt ekstra inne i dette kjipe været som har vært idag.

Jeg kan godt si at jeg vet ikke om noe deiligere enn helt ferske boller, det beste jeg vet er hjemmelagde – jammen ble de gode også! Det er søndagskosen sin det!

FullSizeRender (21) FullSizeRender (22) FullSizeRender (23) IMG_5204 (1) FullSizeRender (24)

FullSizeRender (25)

Jeg håper dere vet og nyte kvelden, for det er det søndagskvelden er til 🙂

Advertisements

2 thoughts on “SØNDAGKOSEN…

  1. Jeg kunne så gjerne ønske jeg kunne følge deg på instagram!! Liker bildene dine. Jeg hadde desverre en kommentar der som du ikke likte og slettet meg uten forvarsel. Det var overhode ikke ment som slem kritikk det jeg skrev!

Leave a Reply