LITT INNE KOS

God tirsdag og vi er godt i gang med den andre uken i August. Noe som er veldig deilig og som betyr at vi er i full gang med hverdagen igjen – i hvertfall for vår del. Enda en rolig start på dagen her hos oss, Amalie er levert på SFO og lille Anemor ble hentet av bestemor for og tilbringe noen timer sammen med henne.

Da er det ingenting som er bedre enn litt innekos, når regnet hagler ned. Jeg trives nå og være tilbake til hverdagen igjen – med rutiner og en velfortjent helg på slutten av uken. Mannen i huset har jobbet 2 lange dager med overtid, noe som er helt greit. Fra i morgen har han heldigvis fri i mange dager sammen med oss, noe som vi gleder oss til. 

IMG_5193 IMG_5191 IMG_5192 IMG_5190Ønsker dere en fin tirsdag, så skrives vi om ikke så alt for lenge 😉

Advertisements

4 thoughts on “LITT INNE KOS

  1. Particularly beautiful is the picture presented in the kitchen. The combination of colors and things I like more. Roses in the basket are adorable!
    Warm regards, Mia

Leave a Reply