REGNVÆRSGLEDE…

IMG_5414

Her på møre har vi hatt MYE regn de siste dagene, og da kan dagene også bli veldig lange hvis man bare skal være inne..  I går tok jeg det valget at jeg tok med ungene ut der vi tok oss en jente tur til barnehagen bare jeg og jentene – en skikkelig regnværsglede!

Vi koste og lekte oss masse i regnet. Ane elsker å plaske i søledammene, der hun hoppet av glede og smilene var på plass både hos store og små.

IMG_5399 IMG_5401

Ei lita frøken som var litt skeptisk til å disse sammen med storesøster, for det ville hun ikke. Mens Amalie fikk seg stor fart og låg der avslappet og koset seg – mens lillemor ruslet av gårde overalt.

IMG_5455

Jeg håper dere nyter kvelden videre uansett vær 😉

Advertisements

2 thoughts on “REGNVÆRSGLEDE…

  1. Hei. Sagt det før. Morsomt å se din familie. Det artigste bilde er hvor din minste står med sine tanker og ser….synes det er mer morsomt og se hva tankene barna har i situasjonen enn bildene av selve barna. Jobbet i barnehage i 15 år og vi lærte at dem fineste situasjonene er hvor vi faktisk de bildene som sier noe om hva dem (hendene gjør) enn ansiktene.

  2. Så herlige bilder. Det er jo sant at det finnes aldri dårlig vær, bare dårlige klær.
    Her i Bergen har vi hatt ordentlig høstfølelse i uken som var, men neste uke er det meldt retur av sommeren, heldigvis for det.

    Håper du og dine får en kjempefin og solrik uke 🙂

Leave a Reply