ÅRETS FAVORITTER…

LILLELAM, helt seriøst dere det er altså ingenting som slår denne ull kvaliteten, her snakker vi skikkelig  om myke og gode klær, som kan brukes igjen og igjen. Nå begynner høst og vinter garderoben til barna og fylle seg opp – av årets favoritter som består av lillelam. Et stort utvalg som jeg har skaffet til begge to. I år syns jeg det er kjempestas og handle klær til barna, der er jo så mye fint og da er det vanskelig å ikke bli smittet av å kjøpe inn noe! 

IMG_5522 IMG_5523

Jeg har også kjøpt inn alt av gullkorn design klær også, og da snakker jeg om ALT! I år vil jeg at begge jentene skal ha gode klær med god kvalitet – og det neste som skal handles inn av ull nå – som står på listen er enda en favoritt som er hust&claire.

IMG_5524 IMG_5527 IMG_5528

   Jeg er veldig opptatt av å velge klær til barna som er bra i kvalitet, og som barna liker å gå i, spesielt når det kommer til ull. Jeg velger alltid ull av høyeste kvalitet til mine barn. Og jeg gleder meg til å kle de opp i disse fine klærne, de kommer jo til å bli så fine begge to.

IMG_5525 IMG_5526

Altså….. LILLELAM, såååå nydelig og såååå mykt! Vi tar av oss hatten for disse fantastisk flotte ullklærne.

Advertisements

3 thoughts on “ÅRETS FAVORITTER…

  1. ååh for noen fine klær:D nusselige baby dress.
    du kan det med klær ser jeg. viktig at du er opptatt av at de skal være av god kvalitet og at barn liker og gå i det. og at det skal holde de varme.

    ønsker deg en fin dag.

Leave a Reply