DA VAR DEN STORE DAGEN HER…

Amalie startet i 2 klassen i dag. Hun har vært spent, sekken var pakket og klar og en ny hverdag har startet. En stor dag for både mammaen og pappaen og ikke minst jenta vår. Tenk at nå har vi allerede en 2 klassing i hus, hvor har tiden blitt av? Jeg spoler tiden litt tilbake, og blar tilbake i minnene.. for jeg syns faktisk ikke at det er så lenge siden hun var så liten, veldig liten.

Nå har Amalie blitt så stor at hun vil huske, og ha gode minner og se tilbake på! Dette er stort for oss voksne, når de små barna våre har startet på skolen og vi vil samle minnene i våre hjerter. Første skoledag for mange er spennende og veldig stor.Det er alltid mye spenning og følelser i en liten kropp, mye nytt som skal oppleves, nye mennesker og nye vennskap skal skapes. Nye inntrykk å ta inn og mye å tenke over. Og en ting som er veldig viktig er : 

Spesiell forespørsel til alle barn som skal tilbake til skolen: Hvis du ser noen som sliter med å få venner, kanskje fordi de er sjenerte, ikke like “pene” eller ikke kledd i de mest “in” klærne, vær så snill å bry deg. Si hei, eller i det minste smil til dem i gangen eller på skoleplassen. Du vet aldri hvordan denne personen egentlig har det. – Din godhet kan gjøre en stor forskjell i noens liv! 

Dette gjelder forøvrig også for “voksne” individer! Oppfør dere 🙂

12510494_10208584994241463_5711790341991476672_n

Håper alle 2.klassinger der ute har hatt en fin skoledag!
Advertisements

4 thoughts on “DA VAR DEN STORE DAGEN HER…

  1. Søt skolejente du har. Heldige deg. Å viktig å lære barna å være snille mot hverandre. Har et barnebarn som sa han fikk så vondt I hjertet da en gutt I klassen ble mobbet. Å de to ble gode venner. Holder kontakten enda etter at kameraten flyttet til en annen by. Så viktig lærdom å ta med seg. Alle er vi forskjellige. Og det må det være rom for.

  2. Stakkars.. Blir Amalie mye mobbet.? Synes synd på henne.. Håper det går bedre etterhvert. Tenker på dere 😀

Leave a Reply