EN LITEN TITT…

collage bilder 2Her får dere en liten smakebit på hvordan det nye hjemmekontoret skal bli. Jeg har sett helt klart for meg hvordan det skal være, og det var vel jobben som sto bak når jeg la tapeten også! Ting er bestilt inn og nå gleder jeg meg som en liten unge til å få innrede ting på plass. Vi har bestemt oss for denne gangen å gå for en stasjonær IMac pc, noe som jeg tror vi kommer til å bli veldig fornøyd med, og kanskje en liten Macbook i tilegg, haha!

Jeg har alltid ønsket meg et eget hjemmekontor og da er det alltid morro når man får muligheten til å ordne et slikt rom. Stilen skal være den samme som går igjen i resten av huset, det skal være enkelt vet dere, og da er det lov å glede seg ekstra masse – er det vel ikke?

Nyt natten, så skrives vi 🙂

Advertisements

5 thoughts on “EN LITEN TITT…

  1. Hei og god fredag til deg og dine. Ville bare si at du tar veldig fine bilder. Får virkelig frem det delikate interiøret. Lykke til videre !!!

  2. Hei. Det slo meg plutselig når jeg så innlegget ditt i dag, mulig det er dumt. Men tenk om du kunne ha en blogg hvor lesere kunne komme med bilder til deg av rom som de vil gjøre noe med hvor du kom med forslag. Kunne være til god hjelp for mange da ikke alle klarer å se hvordan det blir når ting blir satt sammen 😳. Det kunne være fra den enkleste lille doen til ei stor fin stue. Det tror jeg kunne ha mestret flott 😊

Leave a Reply