HØST NYHETER KOMMET I NETTBUTKKEN…

Lørdager er fine, ny helg med nye muligheter. Og denne lørdagen har vi startet dagen med å bake gode ferske boller, med noen nyheter som jeg har fått kjøpt meg. Jeg kjenner nå at jeg er klar for høsten – min favoritt årstid med frisk luft ute, gode varme plagg, innekos og ikke minst mye bra å se på tven og varmt i koppen.. bedre kan det altså ikke bli.

Høsten er også tiden for nyheter, en av mine favoritt merker som Riviera Maison skuffer meg heller ikke denne gangen. For her har det kommet inn mye nytt til å bruke på kjøkkenet. Ekstra stas var det å få bestille de hjem til meg, alltid en stor glede. Dette finner du nå i nettbutikken til Paradiset interiør.

Ta bare en titt her:

Pen og praktisk brødkruv i keramikk, fra Riviera Maison. Lett å vaske, og holde ren, og passer til ett hvert hvitt servise. Finner du HER i nettbutikken.

IMG_5736 IMG_5737

Endelig har boksen til å ha smøreskene kommet i nettbutikken, fra Riviera Maison! Finner du HER.

IMG_5739

Fancy knivsett med 4 kniver – Perfekt til ostefatet! Fra Riviera Maison, Finner du HER.

IMG_5741

Herlig brødboks i rotting fra Riviera Maison. Denne er ganske stor, og rommer litt mer enn de brødboksene som nettbutikken solgte tidligere. Tektsten Bread utenpå. Finner du HER.

IMG_5740Gjør dine høst kjøp i nettbutikken til paradiset interiør, den er åpen i alle døgnets timer. Vi skrives 🙂

Advertisements

One thought on “HØST NYHETER KOMMET I NETTBUTKKEN…

  1. Kunne tenkt meg noe av dette ja 👍😊 Er det noen rabatt kode jeg kunne bruke om jeg handler gjennom linkene du la ut ?? Ha en fortsatt fin dag med dine flotte jenter . 😊💖💖

Leave a Reply