VÅRT NYDELIGE HJEM…

Da var vi klare for å nyte denne herlige lørdagen, der solen kommer snikende inn vinduene – i vårt nydelige hjem! Sofakroken er jo så klart en stor favoritt.

DSC_1085 DSC_1087 DSC_1088 DSC_1091 DSC_1092

Nå er høsten rett rundt hjørnet og før vi vet det så er vi plutselig inn i vintermnd. Denne tiden er herlig og er en av mine favoritt årstider, alle mnd har sin sjarm men høsten er litt spesiell. Når lysene tennes og man kan snike seg oppi god stolen under et pledd med en god bok og en kopp te å bare kose seg hele dagen.

DSC_1093 DSC_1094

Jeg er veldig glad i cottage stilen, så her har jeg prøvd å blande inn litt maskulin og rolige farger som passer sammen.

DSC_1097 DSC_1099 DSC_1100 DSC_1098

Ekstra kos er det når familien samles inne igjen, der vi spiser god mat sammen, og bare bruker tiden med hverandre. Da må jeg si at jeg er glad i denne tiden. Jeg er nok sikkert ikke den eneste som elsker høsten, og tenk på alle gode øyeblikk som er i vente de siste ukene fremover nå – det beste med og bo i Norge er at vi er heldige som får oppleve alle de flotte årstidene i løpet av et år.

Vi ses etterpå, da skal jeg vise dere den nye kosekroken min.. hihi. Ønsker dere en nydelig dag med sol og fint vær. 😉

Advertisements

11 thoughts on “VÅRT NYDELIGE HJEM…

  1. Wow så flott. Kor er den rutete puteni fra? Hvilken farge e gardinene dine? Siste spør ? Det teppet på puffen e det fra Ikea? Evt navn på det? Va vdig fint hos deg

Leave a Reply