MIN SVAKHET….

Er det en farge jeg ikke kommer meg unna så er det beige. Jeg er låst til den fargen kan man si. Jeg har prøvd mye forskjellige men lander alltid tilbake, for jeg syns ikke det er noen annen farge som passer seg bedre inn i hjemmet hos oss. Om ikke noe annet en mørkeblått og svart kanskje, som matcher en touch av det beige. For den fargen liksom, det er jo bare sååå meg, alle som kjenner meg vet jo at det er den stilen som jeg trives best med.

Sjekk den nye koseplassen min, rett og slett fantastisk!

DSC_1108 DSC_1109 DSC_1113 DSC_1114DSC_1115Nyt dagen og kos dere, for det er jo søndag vet dere 😉

Advertisements

10 thoughts on “MIN SVAKHET….

  1. Kor er det teppet i fra som du har over spisestue stolen din? Og hvilken farge er mille Moi puten din,den du har i spisestustolen din?

Leave a Reply