ET SKRITT NÆRMERE…

FullSizeRender (39)

Når vi kommer inn døren så kommer vi inn til den lille yttergangen vår, her er det mye som har blitt gjort og som skal gjøres. Ny maling har kommet på veggen og fargen heter for kullsort, nye fliser skal det bli på guvlet – men vi er litt usikre på hva vi skal legge der enda.. går litt frem og tilbake når det kommer til gulv. Alt tar sin tid vet dere. 

IMG_5862

Den flotte dør matten fra Riviera maison finner dere HER i nettbutikken til paradiset interiør. Denne MÅ man jo bare ha.

FullSizeRender (36)

FullSizeRender (38)Men sånn som resultatet er nå så er jeg strålende fornøyd, ny sølv hylle fra riviera maison skal opp på den ene veggen (andre siden) og litt diverse knagger skal også på plass på veggen. Det er utrolig hva litt maling gjør med rommet, jeg liker at det skal være litt tøff og harmonisk med store grove detaljer og rotting som gjør det litt røffere i stilen.

FullSizeRender (37)Ha en deilig dag folkens, vi skrives! 

Tjohei

Advertisements

Leave a Reply