DELIKAT OG ENKELT…

Gleden var stor da jeg åpnet postkassen og jeg fikk se det var kommet en pakke på posten som ventet på meg fra home&cottage. Den store flotte keramikk bollen måtte jeg så klart klikke med meg hjem – for den passer jo midt i blinken på spisebordet. 

Dette er en skatt som jeg har blitt veldig glad i, jeg har begynt å bli avhengi av å bruke svart inn i interiøret om dagene, noe som jeg rett og slett elsker.. har blitt en sånn “rar” greie vel og merke. Men ble det ikke stilig? 

dsc_1142

Det er enkelt og gir en stram look – å det liker jeg. Jeg kunne aldri tro at en svart bolle med grønne epler kunne være så vakkert og pynte opp i interiøret? Fargerne passer sammen og det ble rå stilig syns jeg.
dsc_1145 dsc_1146

Når man skal blande farger , så må du jaggu med vite hva du driver med – og tenke helhet sånn at det ikke blir rotete. Her er det bare og prøve seg frem, for og se hva som passer og hvilken farger som passer hverandre.
dsc_1151 dsc_1150Denne bollen kommer nok til å bli en stor favoritt til å bli brukt til det meste. 

Ønsker dere en finfin dag videre.

Advertisements

4 thoughts on “DELIKAT OG ENKELT…

Leave a Reply