STILRENT…

Hei og hopp!

Grått er flott ikke sant? Hvertfall på dette kjøkkenet er det det! Fargevalget her er ikke så veldig spennende, det går i grått, hvitt og svart – veldig fine basefarger å ha det på et kjøkken. Jeg liker tanken med å dra inn en farge med rosebuketter sånn av og til.

dsc_1154 dsc_1155 dsc_1156

Kjøkkenet vårt er stilrent for tiden, litt usikker på hvordan jeg vil ha det her enda – skal det være for mye, eller skal det være for lite dilldall av pynt og krukker? Her hjemme så tar det litt tid før jeg blir fornøyd – for meg er det viktig at ting blir sånn som jeg ønsker det, og da må det som oftes være litt forandring her og der.

dsc_1158 dsc_1157 dsc_1159Altså, hva er bedre enn nye og friske rosebuketter, disse er noen av mine favoritt roser som jeg aldri blir lei av, jeg liker så godt de fargene. 

dsc_1160dsc_1161dsc_1162Nå er vi godt i gang med å planlegge det nye vaskerommet, og jeg gleder meg til å få ta dere med på reisen videre, det kommer til å bli så fantastisk. Og så vil jeg ønsker dere mine flotte følgere på denne bloggen en fin fin Tirsdag.

Vi skrives.

Advertisements

12 thoughts on “STILRENT…

  1. Flytter du rundt på ting (som det nye fruktfatet) for å gi en illusjon av at du har flere ting enn du egentlig har? Eller?
    Så det samme med uteplassen under tak, der du og har flyttet ting innefra og ut.

  2. Hei! Er så på utkikk etter sånn sølv beholder du har såpen din i på kjøkkenbenken ved vasken. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? Nydelig kjøkken 🙂

  3. Kjempe fint kjøkken! Vi har også Bodbyn grå 🙂 Kan jeg spør om hvor du har kjøpt de grønne runde plantene? Er på jakt etter slike..

  4. Nydelig med den grå farge. Jeg tenker det kan bli svært flott til jul med litt rød pynt, det være seg lys, kuler, paprika eller tomater :-), komplettert med litt grønt. Heldige deg!

  5. Hei! Sykt fint kjøkken 🙂 hvor er det i fra? Skal selv pusse opp men vet ikke hvor jeg kan få tak i et sånt kjøkken? God kveld!

Leave a Reply