MIDNIGHT BLUE…

God morgen!img_5959 Soverommet har blitt frisket opp med fargen midnight blue, og siden jeg er veldig glad i denne fargen så klarte jeg ikke å motstå fristelsen med å skaffe meg disse flotte hotell putene og sengeteppet fra mille moi. 
img_5946

img_5944

Mille moi leverer alltid og har det lille ekstra som jeg liker. Jeg er alltid sånn at jeg må bytte ut litt tekstiler og “små” ting ettersom årstidene endrer seg. Og da går jeg heller aldri lei, for jeg er den som liker at ting er i bevegelse hele tiden i rommet – akkurart sånn som jeg liker det. 

De flotte lampene er mine store favoritter, lekre ikke sant? Og med nye lyspærer i krystaller som gir en tøff lokk som gjør de elegante og stifulle.

img_5947 img_5957Ønsker dere en nydelig da videre.

Advertisements

5 thoughts on “MIDNIGHT BLUE…

  1. Hei. Så fint soverom du har, i stil med resten av huset. Er det tapet du har på veggen bak sengen? Hva heter den og hvor har du kjøpt den. Har lyst til å ha det på en vegg på kjøkkenet.

Leave a Reply