KOSEKVELD…

God kveld skjønninger!

Håper dere har hatt en like flott dag som meg? Dagen min har gått i ett med mine gjøremål her hjemme, man har alltid hende fulle av å gjøre noe, og jeg storkoser meg!  Er viktig å ikke ligge på latisiden, da blir det mye å ta igjen. Etter skole og barnehage tid så var det godt med litt kvalitets tid sammen med mine små igjen – som består av middag, bading, leketid og barnetv. Jeg nyter tiden sammen med de nå mer en noen gang, det er viktig å nyte tiden sammen med de og ta vare på øyeblikkene. Jeg setter ekstra stor pris på jentene, for de betyr alt for meg.

Nå er de kommet i seng og da starter jeg kvelden for meg selv med og krype opp i sofaen med en god bok og masse tv titting på tv skjermen. Bedre kan det altså ikke bli, så derfor vil jeg ønske dere en fin fin kveld videre. I morgen skal vi på sykehuset på en liten kontroll med Amalie angående epilepsien hennes og veien videre, det blir spennende.

img_6064 img_6066 img_6067 img_6070 img_6071 img_6073 img_6076Vi skrives.

Advertisements

One thought on “KOSEKVELD…

  1. Hva jobber du som? Er d innenfor interiør, eller jobber du med noe laangt unna d?;-) hvis d bare er en hobby er du veldig flink👍

Leave a Reply