MILLEMOI, NÅ SNAKKER VI…

Hei og hopp!

dsc_1255

Torsdagskveld og snart ny helg igjen, jammen som jeg gleder meg! For i morgen blir det weekend helg på meg og mannen, og dere kan tro vi skal kose oss glugg i hæl, planene er klare og jeg er klar som et egg for å reise tilbake til byen! Har mine favoritter butikker jeg skal innom, og da kommer vel shoppings ånden kankje over meg, haha!

dsc_1258

Deilig putetrekk med frynser og velvet glam puter som gir det lille ekstra. Det finnes ikke noe som er finere enn å røffe opp sofakroken med disse flotte putene, er det vel (?) Millemoi syns jeg bare blir flinkere og flinkere for hver gang nyhetene kommer ut! Hva syns dere om bildene som henger på veggen? Jeg syns det ble RÅ flott med store bilder og føler at alt passer bedre sammen – både farger og stil.
dsc_1260 dsc_1261

Selv den siste tiden har jeg blitt veldig glad i stramme og flotte linjer, og det jeg liker best er og pynte med mine favoritt blomster – som fortiden er disse blåe hortenisa, som gjør at de myker opp litt i hjemmet med de bildene i bakgrunnen som gjør at de matcher hverandre. Jeg liker og ha det hjemmekoselig. 

dsc_1266

Det er nok ikke alltid like enkelt for de fleste mannfolkene å skjønne seg på interiør skrullene som oss… haha! Men de får i hvertfall en tommel opp, hvertfall her i huset, for hva skulle de ikke gjort uten oss?

Nyt kvelden, så skrives vi. 

Tjoheii

Advertisements

6 thoughts on “MILLEMOI, NÅ SNAKKER VI…

Leave a Reply