FROKOSTEN ER SERVERT…

Og det er det beste med hele oppholdet, restauranten Kjøkken på Scandic Nidelven byr på retter laget av ferske, lokalproduserte råvarer. Du kan velge blant et utvalg middelhavsretter fra à la carte-menyen. Broen Lunch & Pianobar byr på lette måltider, smørbrød og hjemmebakte kaker. Det beste jeg vet med og være på hotell er og komme til ferdig dekket bord til enhver tid og det har vært en luksus for oss denne helgen. Man finner absolutt alt man kan tenke seg, og da er det jo sånn at man fyller jo på tallerken mer en vanlig, haha.. Å være på hotell for ei helg er bare rett og slett luksus. Det er alltid lov og kose seg litt ekstra når man er på weekend tur –  dette har vært et fantastisk og deilig opphold.

img_6239 img_6243 img_6251 img_6252 img_6260 img_6261 img_6262 img_6264img_6263Scandic nidelven har vunnet ti ganger med tittelen Norges beste frokost.

I dag går turen hjemover igjen allerede, nyt søndagen så skrives vi senere.

Advertisements

One thought on “FROKOSTEN ER SERVERT…

Leave a Reply