HVA ER DIN FAVORITT?

God Mandag. 

dsc_1292

Jeg titter innom for og si hei og ønsker dere en fin kveld. I helgen fikk jeg shoppet med meg mye fint hjem fra Slettvoll som skal på plass. Jeg gleder meg til og få vise frem mine nye herligheter. Er det en ting jeg koser meg med så er det og ordne og styre her hjemme, det er min måte og lade opp på og bare kose meg med å dille og dalle. Jeg er veldig glad i svarte og beige toner nå til høsten, hvilken er din favoritt farge?

Huset skal styles, bilder taes og nyheter skal vises frem. Jeg koser meg også hjemme med familien. Deilig å ha litt tid med jentene mine også, tiden går så fort og de vokser til.

dsc_1294 dsc_1293Nei, jeg får bare forsette her.. snart er det kvelden for de små jentene mine.

Vi skrives.

Advertisements

4 thoughts on “HVA ER DIN FAVORITT?

Leave a Reply