LYKKEN I EN POSE…

Kjenner du deg igjen den lille gleden av lykkerusen som strømmer igjennom kroppen? Spenningen som gjør det enda mer spennende jo mer skrittene nærmer seg. Man klarer ikke å tørke av seg det lykkelige gliset – hjerte banker mer og mer for en liten pose. For du vet at du har kjøpt deg litt lykke! Ikke bare en liten, men en kortvarig og alikevell en STOR LYKKE!

dsc_1274

Og gleden blir ikke langt i fra mindre da jeg fikk med en gratis interør bok med på kjøpet fra Elin fossland.

dsc_1275 dsc_1276

Det var ingen tvil om at jeg måtte ta min første tur innom denne vakre interiørbutikken Slettvoll i Trondheim. Lykken var stor da det var en kort gå avstand fra det hotellet som vi lå på, jeg hadde jo sett meg ut noen skatter som jeg måtte kjøpe meg og som endelig fikk bli med meg hjem. Det er jo veldig skummelt å gå inn på disse butikkene, for man vil jo helst få kjøpt alt med en gang, for det er jo så mye lekkert der. Jeg ble mer enn fornøyd med det jeg fikk med meg for denne gangen.

dsc_1277 dsc_1278 dsc_1280 dsc_1282 dsc_1284 dsc_1285 dsc_1286Denne boken har jeg 3 stk av allerede, og i den finner du tonnevis av inspirasjon!  Utseende på den er jo bare så lekker. Det beste med denne boken er jo at den passer inn stort sett overalt. 

Advertisements

Leave a Reply