SLIK SOM HØSTEN…

Litt stille har det vært fra meg en dag, noe som jeg virkelig trengte! Jeg la meg sammen med jentene klokken 9 i går kveld, noe av det beste jeg vet er å legge meg tidlig! Viktig å få skjønnhets søvnen sin vet dere, haha!

Jeg håper dere har hatt en fin dag så langt, man kjenner godt at høsten har ankommet – for om morgenen nå er det veldig kaldt ute. Luften er herlig og skarp og da er det godt å få på seg gode og varme ull klær. Det er også deilig å våkne opp til den fineste solen som lyser opp de vakre høst morgenene. Jeg ser veldig frem til tiden fremover, det er nok denne årstiden jeg liker best. Jeg håper at høsten holder seg ei stund, før vinteren setter sine spor inn til vinter wonderland.

fullsizerender-42 fullsizerender-45 fullsizerender-43 fullsizerender-44Genser – Bikbok.

Bukse – Bikbok.

Sko – Eurosko

Advertisements

Leave a Reply