I MITT RETTE ELEMENT…

Det er Oktober og jeg elsker denne årstiden, for hver av årstidene har jo sin egen sjarm, og i dette tilfellet er det høsten. Flotte farger og en deilig luft. Et av de få merkene her hjemme jeg har blitt hekta av det siste året er mille moi sine produkter. Denne tøffe klokken er jo en ting, men selve utseende på den blir man jo svak for, en tøff maskulin klokke med sine “lær” detaljer, kan den passe inn overalt.

img_6813

Så har man jo dette flotte etasjefatet med 3 etasjer som gir det mye plass – passer perfekt til bursdager, selskaper eller til jul. Her kan man bruke fantasien til å dekorere mye – og i mitt rette element så var det ikke så verst med noen kongler på etasjefatene.

img_6816-1 img_6815

img_6814

Ett personlig, enkelt og gode-putetrekk, er akkurat sånn jeg liker det, det er jo dette som er new-inn av høsten nyheter. Disse tøffe med frynser har fått favorittplassen sin i sofakroken – i ekte cottage-stil.

img_6817

Man får aldri nok av de lekre nyhetene fra mille moi – de er og blir en stor favoritt fremover. 🙂

Ha en fin dag alle sammen.

Advertisements

4 thoughts on “I MITT RETTE ELEMENT…

Leave a Reply