EN SÅNN MORGEN…

God morgen søte dere! Da var vi kommet til en ny uke (igjen) Jeg ligger godt under dyna og bare slapper av mens øynene er sånn halv åpne, og etter en liten stund blir jeg vekt av mobil alarmen til T som ligger ved siden av meg! jeg krymper bare mer og mer sammen til en liten kropp under dyna (igjen) Jeg venter bare på at den lille kroppen som sover i sengen sin ved siden av vår skal våkne, for når det kommer til dagen det er barnehage dag – da vil bare den lille vesle kroppen sove lenge, noen som kjenner seg igjen? 

Jeg ligger og vrir meg og tenker på hvor godt det er bare og ligger her og slappe av, ingen alarmer som vekker oss, T har dratt på jobb og nå vet jeg at vi snart må stå opp! Anemor holder på og våkne og jeg spør henne om vi skal snart stå opp (siden jeg syns det er så godt og bare ligge bitte-litte-grann-til og den lille stemmen i sengen sier “neeei” Jeg tenker bare på hvor mye klokken allerede har blitt(?) Jeg lister meg opp og går inn på stuen å ser viseren på klokken der det står 08.00! Vi lister oss opp og tar morgen stellet, ordner oss og spiser frokost, på med masse klær og tar trilleturen vår til barnehagen.

dsc_1307 dsc_1310 dsc_1316 dsc_1318 dsc_1319 dsc_1320 dsc_1322 dsc_1323 dsc_1325

Når jeg kommer hjem igjen er jeg noen timer alene, og de timene skal nytes. Da er den beste plassen og være akkurrat i sengen med en god kopp te, lesestoff og sjokolade kjeks. Det er helt ok idag kjenner jeg, har dere noen gang kjent at dere bare har lyst til å bli i sengen for dagen(?)

Advertisements

5 thoughts on “EN SÅNN MORGEN…

Leave a Reply