DEN KOSELIGSTE TIDEN…

Det er en liten stund til det enda, men ikke så lenge igjen.. egentlig vil jeg ikke stoppe tiden, men la den bare gå fortere frem til den koseligste tiden som snart er i vente. Høsten er vakker på sin måte med sin herlige høstluft og en fin tid i møte med November og Desember. Selv er jeg veldig glad i julen og har laget meg min egen tradisjon der jeg smått begynner å pynte til jul i slutten av November. For meg så har det alltid vært riktig, og da er det ekstra kos at julen varer ei stund i hjemmet.

Jeg elsker tiden vi går inn i møte nå, jeg blir som en liten “unge” igjen som koser meg med å dille og dalle.. for julen er så vakker på sin måte. Det er alltid så mye ekstra kos og glede og det beste av alt, masse tid med familien, innekos og hygge. Det beste jeg vet.

Se på disse lekre julestrømpene ♥ fra Mille Moi

fullsizerender-58 fullsizerender-57

Med stilige detaljer og lekker skrift ♥

Advertisements

4 thoughts on “DEN KOSELIGSTE TIDEN…

Leave a Reply