DEN NYE KOLLEKSJONEN…

Til mille moi er noe av det vakreste jeg vet! Naturfarger som beige og lin er noe jeg liker, det er så harmonisk for øyet og se på og gjør at jeg automatisk slapper mer av og finner roen. Den nye kolleksjonen til mille moi er altså så smashing, og jeg får aldri nok av disse flotte tekstilene, de flotte putetrekkene har funnet plassen sin i spisestuesofaen og matcher perfekt sammen med den. Fargene som beige, lin og brun passer like godt både høst og vinter

Putetrekkene med frynser gir et tøff og grov lokk sammen med velour putene og blir bare lekkert sammen.

dsc_1285 dsc_1286 dsc_1287 dsc_1289 dsc_1290 dsc_1294

Med de tøffe bildene som mille moi lager privat så gir det et tøft blikkfang sammen med de putene som gir et røft og stilig lokk sammen. 

Høst og vinter kolleksjonen til millemoi 2016 er ikke noe annet enn smashing.

Advertisements

Leave a Reply