TIDEN EKSISTERER….

Heisann. Alle som har barn kjenner seg sikkert igjen etter frustrasjonen av rotet som ligger strødd rundt om i huset og at det eksisterer, og nå sitter jeg her å klarer ikke og slå meg til ro med alt rotet som flyter i rundt, haha! Jeg liker og ha kontroll og blir som oftes ikke blid igjen, før det er strøkent. Sånn er småbarns livet, og akkurart idag er denne dagen. Noe utetid er bare å glemme, for her hagler regnet ned alt for mye og humøret går sånn opp og ned. I dag er jeg bare lei av alt i grunn, alt som har med hus og gjøre.. 

om 14 dager er det Ane sin dag til å feires, da blir hun 2 år.. og jaggu med 2 mnd etter på januar fyller Amalie 8 år! Snakk om ei hektisk tid, for opp i alt dette skal vi jo kose oss også med julen! For noen dager siden fant jeg mine favoritter som jeg skal bruke til bursdager, for JA – jeg er den som liker å ordne-styre-og-pynte når ungene mine har bursdag, jeg liker å dekorere og gjøre det fint.. sånn er jeg bare, og jeg vet sånn akkurrat hvordan det skal være i år. Så her kommer det en liten smakebit av årets “regnbue” favoritter. Å det beste av alt, ferdige pikekyss.. Det trodde jeg faktisk ikke at jeg likte, før jeg tok en smakebit og ble helt hekta.. haha! 

dsc_1319 dsc_1320 dsc_1321 dsc_1322 dsc_1323 dsc_1324 dsc_1325Nå skal jeg sette i gang med ryddeaksjon, sånn at humøret kanskje blir på topp igjen! Kjenner at været gjør noe med humøret, så håper det blir bedre snart.. Vi skrives.

Advertisements

One thought on “TIDEN EKSISTERER….

Leave a Reply