VELLYKKET BURSDAGSFEIRING…

Hei og god kveld!

Har helgen deres vært fin? I går var både mor og barn sliten etter en vellykket bursdagsfeiring, jeg tok kveld sammen med barna. Vi hadde en feiring også på søndagen, så 2 dagers tok kaka for oss. Huff altså, men gøy var det! Ane strålte som ei sol fra alle kom til alle gikk, litt beskjeden i begynnelsen der hun klamret seg fast i fanget mitt som en liten apekatt, da var det mamma som var den tryggeste, som vanlig! Jeg fikk tatt noen bilder før gjestene kom, og dere kan tenke dere at i det øyeblikket var jeg superstressa, er jo viktig å få tatt bilder når alt er ferdig pyntet. Om 2 mnd igjen blir det jo 8 års feiring, for da fyller Amalie år. 

Her er litt av bildene som ble tatt, har mange flere så må nok kanskje dele de opp litt.. vi får se, vi får se!

fullsizerender-31 fullsizerender-32 fullsizerender-33 fullsizerender-34 fullsizerender-35 fullsizerender-36Ekte prinsesse bursdag vel overstått.

Advertisements

3 thoughts on “VELLYKKET BURSDAGSFEIRING…

  1. Så mange nesten like bilder. Hvor var bursdagsbarnet? Skulle ønske du kunne legge ut noen bilder med mennesker på, og som ikke er så utrolig “striglet”. Ser faktisk ikke ut som det bor noen hos deg….

Leave a Reply