OMMØBLERING PÅ STUEN…

dsc_1473

Det er mandagen sin det og litt ommøblering på stuen. Jeg kan godt si det sånn at jeg er glad i mandager, starten på en ny uke med nye muligheter og planer som står for tur. Hver uke starter jeg med en god plan for hele uken, for meg er det viktig og vite hva som skal bli gjort og gjøres, skal man få noe gjort noe må man ha en plan!

 Stuen fikk seg en ommøblering i dag, blir jo sånn når hun mor har hele huset for seg selv, haha! Jeg er veldig fornøyd med en skikkelig kosekrok! Jeg vet hva jeg vil ha, og hvordan det skal være, detaljer for meg er viktig.

dsc_1474 dsc_1475 dsc_1476

Jeg ble veldig fornøyd med omgjøringen i stuen, forandringen er alltid gøy –  se så fint det ble.

Nyt kvelden, vi skrives.

Advertisements

3 thoughts on “OMMØBLERING PÅ STUEN…

  1. Heisann, jeg har følgt deg i flere år, har prøvd og følge deg på den nye instagramsiden min, men du godtar ikke, hadde blitt veldig glad om jeg fikk forsette og følge deg 🙂

Leave a Reply