NY SKJENK…

Har endelig kommet på plass i stuen! Jeg var litt skeptisk om den kom til å passe inn, så der tok jeg en STOR sjanse og håpet på det beste – noe som det gjorde. Jeg har funnet stilen som jeg liker og som jeg trives med og har landet der jeg ønsker å være. Jeg vet akkurart hvordan møbler, stil og tekstiler jeg vil ha i hjemmet – det og bare få gjennomført stilen er viktig.

Denne skjenken la jeg på elsk med en gang den kom på salg og da slo jeg til. Derfor kan jeg si meg fornøyd med plasseringen av den så langt ♥

dsc_1550Alt på brettet får du kjøpt hos Millemoi ♥dsc_1551dsc_1554dsc_1556dsc_1559dsc_1561Jeg ønsker dere alle en fin dag, så er jeg snart tilbake for å trekke vinneren og åpne enda ei ny luke i kalenderen. 

Nyt dagen så skrives vi.

Advertisements

2 thoughts on “NY SKJENK…

Leave a Reply