GOD MANDAG…

dsc_1619

God mandag! I går var det 3.søndag i advent og det føles veldig rart og tenkte på at det var den nest siste søndagen før julaften. I morgen skal jeg og Thomas være med Ane i barnehagen for da får de besøk av lucia-tog og det blir også nissefest med grøt. Det gleder vi oss masse til alle sammen – blir nok ei frøken som gleder seg til å se “sisse” mannen, for han sier jo hohoho, som Ane sier.. hihi!

dsc_1620 dsc_1621

Det er koselig og se at det er så mange som liker julekalenderen som jeg har i år, det gleder hjertet mitt. Jeg har allerede fått sendt ut gavene til alle de som har vunnet – noen har også fått med seg en liten overraskelse. Jeg leser hver og en kommentar å koser meg veldig med de flotte kommentarene som dere legger igjen. En ting som jeg syns hadde vært enda koseligere, det er hvis dere hadde blitt flinkere på å lagt igjen en kommentar ellers også, for det hadde jeg satt pris på! Dere er jo så søte alle sammen  ♥

> Følg gjerne bloggen min på facebook for inspirasjon og nye innlegg som jeg legger ut, siden finner du HER <

NYT DAGEN – VI SKRIVES MER SENERE SØTINGER! 

Advertisements

10 thoughts on “GOD MANDAG…

  1. Lurer ennda på hvor du kjøpt di nydelige gardinene dine i stuen?😄😍 hihi. Følt bloggen din ca 2måneder da det va min mor som tipsen den til meg😄 både meg og min mann elsker intriør😄😊

  2. Hei ine😊Jeg lurer på hvor du har kjøpt den store nissen og de sølvenglene som står på sølvpinner😊Ønsker deg en fin kveld😊Klem jane

Leave a Reply