JULEBORDET ER PYNTET…

Etter noen dager borte så var det jaggu med godt og komme hjem til seg selv i går. Spenningen har vært høy, ungene har vært i hundre mens vi har koset oss med julefilmer og julemusikk. Julaften i år feiret vi hjemme hos mamma, noe som var veldig koselig. Begge ungene hadde store forventinger og gledet seg masse til alle de fine gavene som de fikk og var høyt og lavt hele tiden. Jeg forstår godt den følelsen og spenningen der de gleder seg til den store dagen, det og vente siden 1.desember er jo ikke bare bare, og da er det jo en stor glede med 24 hjemmelaget adventskalender hver dag frem julaften.

Siden vi var borte så tok jeg like så greit og pyntet julebordet for i dag.

dsc_1692 dsc_1693 dsc_1694 dsc_1696 dsc_1697 dsc_1698 dsc_1699 dsc_1700

Vinneren av gavekortet på 1000,- fra millemoi ble følgende:

untitledGratulerer så mye, send meg en mail til: inececilie88@hotmail.com 

Jeg håper dere nyter denne kvelden og tiden sammen med familien og de som står dere nære. Ønsker dere alle sammen en fin kveld.

Advertisements

2 thoughts on “JULEBORDET ER PYNTET…

Leave a Reply