KOSEKVELD…

God kveld. I går var jeg hjemme alene med begge barna, og da går tiden i ett. Full fart fra de står opp til de legger seg, de er jo utrolig snille og gode begge to. Det er en god følelse å ha små vakre skatter man kan kose med hvor mye man vil og gleden er ekstra stor når de begge smiler fra øre til øre når de ser meg. I morgen er det både skole og barnehage igjen, så da får jeg noen timer for meg selv også, og de skal nytes!

Nå er det tilbake til den vanlige hverdagen igjen, det skal bli deilig med skikkelig rutiner. Ferie hjemme sammen med barna er deilig, men jeg er aller mest fan av hverdager med rutiner og struktur. Som en rutinefreak jeg er, haha! 

dsc_1753 dsc_1752Håper dere nyter den første uken i 2017, og ha en deilig kveld videre mine flotte lesere ♥

Advertisements

2 thoughts on “KOSEKVELD…

  1. Så nydelig du har det, som alltid 😊Vakkert hjem . Her er julen ryddet ut og første dagene i det nye året har gått med til rydding. Skal også forye med litt friske blomster. Det blir mer levende i hjemmet etter at julepynten er ryddet bort. Ble lissom så tomt med det samme. Ha en fin kosekveld videre . 😊😍

  2. God kveld i stuen . Her har vi begynt å kommet i rutine igjen etter juleferien også. Arbeid og skole. Godt med ferie og godt med det vanlige med faste rutiner. Alt til sin tid. De første dagene etter ferie blir litt trege. Plutselig blir det full fart igjen. Går mot lysere tider og det er godt å tenke på😊 Ha en fin kosekveld😊

Leave a Reply