DET ENKLE ER OFTE DET BESTE…

Hei og god onsdag ♥

Stuen vår er nå vinterkledd, mørkeblå farge sammen med beige er griselekkert! Og enda bedre når de matcher bildene over sofaen i samme stil, i like it. Det ble jo veldig tomt etter at julen ble kastet ut og med denne stilen passer det perfekt sammen. Så rent og enkelt, det enkle er ofte det beste. Jeg elsker puter og synes det puffer opp interiøret. Det myker opp, skaper hygge og farge. Det er en enkel måte å endre interiøret etter hver sesong som kommer, gjerne med litt blomster, lys og andre tekstiler. Vår stue har puter, tekstiler og interiør fra millemoi – det er ikke mer som skal til for å få en hjemme koselig og lyn stemning i hjemmet.

img_8310 img_8308 dsc_1765 dsc_1766 dsc_1764 img_8309Nå skal jeg gjøre enda mer jobb, støvsuge og vaske litt før mann og barn kommer hjem. Den berømte hverdagen vet dere, sånn er det altså. Nyt dagen vakringer, så skrives vi.

Advertisements

8 thoughts on “DET ENKLE ER OFTE DET BESTE…

Leave a Reply