DET TAR TID…

Mange har ønsket å se flere bilder av det som skal bli det nye vaskerommet vårt, vi har nå holdt på i lang tid med å få til folk som skal gjøre litt av arbeidet – noe som ikke har vært så veldig vellykket. Men vi fant noen til slutt, og nå begynner det endelig å skje litt ting her. Helt utrolig hvor lang tid det føles ut at det tar når du står opp i det.

For en rar opplevelse det er å se det du har hatt som bad i alle år blir helt borte og tomme vegger står igjen! Moro er det med det. Det neste som skal skje nå er at nye varmekabler skal legges ned og fortsettelsen kan bare begynne! 

Vi måtte også lage hull i gulvet for å bytte gamle rør til nye og så tette igjen. 

img_8189 img_8191

img_8195

Der som røret står skal vasken være.img_8319Vi har også fått hele veggene med glava, onkelen til Thomas var også her i dag og fikk lagt til flere rør i rør system som skal skjules inn i veggene. (noe jeg ikke har tatt bilde av)

Litt bilder underveis!

img_8318 img_8320 img_8322 img_8324 img_8325 img_8326 img_8327Mer oppdatering kommer når vi har kommet litt enda lengere.

Ha en fin kveld så skrives vi.

Advertisements

3 thoughts on “DET TAR TID…

  1. Å dette blir sikkert bra 😊 Heldig som får nytt vaskerom . Det kan jeg bare drømme om enda . Kommer til å følge deg her 😊 Gleder meg å se fortsettelsen og få tips til det blir min tur en gang😊 Tenker det blir flott med din kreasjon 🌷 Sikkert mye mere arbeid enn en kan tro . Å pågansmot ikke minst , må man ha mye av . Å det har ikke jeg så mye av , hihi . Ha en fortsatt fin helg til dere🌷 Syns dere er kjempeflink 🌷🌷

Leave a Reply