HVA VIL DU LESE MER OM?

Hei og god morgen!

I dag har jeg lyst til å bruke dere fine lesere mine for alt dere er verdt, høres ikke det spennende ut? Som blogger kan man noen ganger føle seg litt tom, usikker, forvirret, lite kreativ og kanskje noen ganger “alene” Noe som også kalles bloggsperre. Jeg har kommet til et punkt der jeg vil noe mer og gi mer av meg selv. Jeg startet denne bloggen for snart 3 år siden, som er en hobby for min interiør-interesse og deler litt om hverdagen om det å ha et sykt og et frisk barn. Jeg har mye å dele med dere på interiørfronten, også hjemmefra der vi pusser opp hjemmet som skal bli vårt sammen. Noen gangen føler jeg at jeg går i et spor, et spor jeg ikke kommer meg ut fra. Som jeg har sakt til dere  så har vi mange prosjekter som vi skal i gang med her hjemme – en reiser jeg skal ta dere med på. Også nye nyheter som skal inn i hjemmet som selvfølgelig skal blogges om.

Når man er en blogger så bruker man også mye tid på planleggingen som ligger bak, styling, ta bilder og skrive. Det tar mye mere tid enn man tror, og når man legger så mye tid i bloggen så kan det også være slitsomt til tider. Jeg har også funnet ut at dette er en hobby som jeg trives med og er veldig glad i. Jeg deler ikke alt som mange av andre bloggere gjør, jeg har mye informasjon som jeg holder tilbake – for det er ikke ALT som trenger å komme ut, noe privat er greit å ha for seg selv også! 

Hva vil du lese mer om og se bilder av her på bloggen?

Bloggen vil fortsatt være en interiørblogg, som i tillegg vil omhandle litt om hverdagen også! Noe du ønsker/savner/har tips om interiør? tillegg til å drive blogg er jeg jo småbarnsmamma, husmor, kjæreste, over gjennomsnittet opptatt av interiør. Er det noe du ønsker at jeg skal dele mer om, så gi beskjed så skal jeg se hva jeg får til. 

img_7354

 Fyr løs i kommentarfeltet kjære dere! (eller send en mail til inececilie88@hotmail.com om du heller vil det)

Tips til faste spalter, tema, uke-innlegg så kom med det også.

Jeg er klar!

Advertisements

6 thoughts on “HVA VIL DU LESE MER OM?

  1. Jeg kunne tenkt meg å se mere hverdagsbilder hos dere. Dvs. ikke bare oppstylete bilder der det ser ut som ingen bor. Mener ikke sånne rote/kaosbilder, men helt vanlige dager, måltider, lekestunder, hobbyer osv.

  2. Sett du har hat Outfits på deg tideligere det hadde vært kjekkt og lese om🙂🙂 mat tips. og hvem du er bak bloggen som mor og kjæreste. Kansje video omvisning i hjemmet 😄
    Bloggen din er fantastisk uansett 😃❤️

  3. Gjerne litt mer om hvor du finner din inspirasjon fra ☺og som nevnt her, litt mer av de hverdagslige bildene ☺🌸

Leave a Reply